Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pyszna i wyjątkowo prosta do zrobienia surówka z młodej kapusty z dodatkiem koperku, kukurydzy oraz selera. To idealny dodatek do obiadu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10580
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6108
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10580
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6108
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4726
Składniki
Z kapusty zdjęć ciemniejsze liście, wyciąć głąb, resztę poszatkować. Przełożyć do miski, dodać pół łyżeczki soli, wymieszać i zostawić, aż puści soki i zmięknie. Selera i jabłko obierać i zetrzeć na tarce, na dużych oczkach. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Koperek posiekać. Składniki surówki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku, wymieszać. Odstawić na około 30 minut, aby smaki się przegryzły.