Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5091
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 178
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5091
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 178
Składniki
Kapustę cieniutko poszatkowałem . Posoliłem odstawiłem, aby zmiękła. Młoda marchewkę starłem na tarce o grubych oczkach. Podobnie jabłko. Dymkę pokroiłem na cienkie talarki. Połączyłem wszystkie składniki, dodałem śmietanę, doprawiłem solą i pieprzem oraz cukrem, skropiłem sokiem z cytryny. Wsypałem pokrojony koperek. Wszystko delikatnie wymieszałem. Wstawiłem do lodówki na godzinę, aby smaki się „przegryzły”.