Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z białej rzodkwi z trybulą

Surówka z białej rzodkwi z trybulą

Autor:

Przepisów i artykułów: 865 Ocena: 16601

Dodano:

Odsłon: 2488

Pyszny dodatek do dania głównego

Składniki

  • 1 biała rzodkiew (średniej wielkości)
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 garść świeżej trybuli
  • Sól
  • pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rzodkiew obrałem, starłem na tarce o dużych oczkach. Oprószyłem solą, odstawiłem na 10 min. Odcisnąłem z wody.

    W misce wymieszałem rzodkiew z majonezem, śmietaną i posiekaną trybulą.

    Do smaku doprawiłem solą i pieprzem. Przed podaniem, schłodziłem w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kstr54 23 stycznia 2016 Uwielbiam! czesto robie ale...sama wcinam no jeszcze 1 z wnusiow mi pomaga

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń