Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z kapusty pekińskiej, pora, pomidora, ogórka i liściami botwinki. Idealny dodatek do dań obiadowych.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88298
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11663
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1822
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88298
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11663
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1822
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i osuszamy. Ogórki obieramy. Kapustę pekińską szatkujemy. Pomidory i ogórki kroimy w kostkę. Pora w plasterki. Warzywa mieszamy ze sobą. Dodajemy listki botwinki. Składniki sosu mieszamy ze sobą. Łączymy z warzywami i dokładnie mieszamy. Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę. Smacznego ;)