Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z kapusty pekińskiej, pora, pomidora, ogórka i liściami botwinki. Idealny dodatek do dań obiadowych.
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7021
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6069
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1760
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7021
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6069
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1760
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i osuszamy. Ogórki obieramy. Kapustę pekińską szatkujemy. Pomidory i ogórki kroimy w kostkę. Pora w plasterki. Warzywa mieszamy ze sobą. Dodajemy listki botwinki. Składniki sosu mieszamy ze sobą. Łączymy z warzywami i dokładnie mieszamy. Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę. Smacznego ;)