Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z kapusty pekińskiej, pora, pomidora, ogórka i liściami botwinki. Idealny dodatek do dań obiadowych.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3183
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 599
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3183
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 599
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i osuszamy. Ogórki obieramy. Kapustę pekińską szatkujemy. Pomidory i ogórki kroimy w kostkę. Pora w plasterki. Warzywa mieszamy ze sobą. Dodajemy listki botwinki. Składniki sosu mieszamy ze sobą. Łączymy z warzywami i dokładnie mieszamy. Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę. Smacznego ;)