Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100502
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1964
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5819
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5819
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100502
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1964
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5819
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5819
Składniki
Szalotki obrałem i cienko pokroiłem w krążki. Czerwone cebule obrałem i pokroiłem w drobną kostkę. Paprykę opłukałem ,usunąłem gniazdo nasienne i pokroiłem w 2 cm cienkie paski. Szalotki ,czerwone cebule ,paprykę wymieszałem z octem jabłkowym i oliwą. Do smaku doprawiłem cukrem ,solą i pieprzem. Odstawiłem na godzinę w ciepłe miejsce ,do "przegryzienia" się wszystkich składników.