Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 518
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 518
Składniki
Szalotki obrałem i cienko pokroiłem w krążki. Czerwone cebule obrałem i pokroiłem w drobną kostkę. Paprykę opłukałem ,usunąłem gniazdo nasienne i pokroiłem w 2 cm cienkie paski. Szalotki ,czerwone cebule ,paprykę wymieszałem z octem jabłkowym i oliwą. Do smaku doprawiłem cukrem ,solą i pieprzem. Odstawiłem na godzinę w ciepłe miejsce ,do "przegryzienia" się wszystkich składników.