Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 769
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1590
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6103
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8934
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 769
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1590
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6103
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8934
Składniki
Szalotki obrałem i cienko pokroiłem w krążki. Czerwone cebule obrałem i pokroiłem w drobną kostkę. Paprykę opłukałem ,usunąłem gniazdo nasienne i pokroiłem w 2 cm cienkie paski. Szalotki ,czerwone cebule ,paprykę wymieszałem z octem jabłkowym i oliwą. Do smaku doprawiłem cukrem ,solą i pieprzem. Odstawiłem na godzinę w ciepłe miejsce ,do "przegryzienia" się wszystkich składników.