Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze startej na średnich oczkach czarnej rzepy, pokrojonej drobno rzodkiewki, szczypiorku oraz dodanym wiejskim serkiem.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1042
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1495
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1042
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1495
Składniki
Rzepę obieramy, płuczemy w bieżącej wodzie, trzemy na średnich oczkach. Rzodkiewki i szczypior drobno kroimy, dodajemy do startej rzepy. Dodajemy serek wiejski i śmietanę, solimy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Surówkę odstawiamy przykrytą folią spożywczą na 30 minut. Po tym czasie surówka jest gotowa do spożywania. Idealna jako dodatek do drugich dań. Smacznego!!!