Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze startej na średnich oczkach czarnej rzepy, pokrojonej drobno rzodkiewki, szczypiorku oraz dodanym wiejskim serkiem.
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3969
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 144
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 569
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 377
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3969
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 144
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 569
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 377
Składniki
Rzepę obieramy, płuczemy w bieżącej wodzie, trzemy na średnich oczkach. Rzodkiewki i szczypior drobno kroimy, dodajemy do startej rzepy. Dodajemy serek wiejski i śmietanę, solimy do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Surówkę odstawiamy przykrytą folią spożywczą na 30 minut. Po tym czasie surówka jest gotowa do spożywania. Idealna jako dodatek do drugich dań. Smacznego!!!