Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z kapusty kiszonej, pora, papryki, jabłka z dodatkiem zielonej natki pietruszki oraz miodu idealna do różnych dań.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
Kapustę kiszoną odciśnij pokrój drobno. Paprykę i pora również pokrój drobno, jabłko obierz, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Natkę pietruszki posiekaj.
Oliwę z miodem wymieszaj dodaj do smaku sól i pieprz. Wszystkie składniki na surówkę połącz ze sobą dodaj sos, dokładnie wymieszaj.
Wierzch posyp natką pietruszki. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce przez około 30 minut.