Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem papryki czerwonej, marchewki i gruszki. Idealna do dań obiadowych.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Składniki
Kapustę pokrój w paski, cebulę i paprykę w kostkę a marchewki i gruszkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Skrop sokiem z cytryny.
Jogurt wymieszaj z musztardą, dodaj do surówki, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj.
Odstaw na 15 minut żeby smaki się połączyły.