Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem papryki czerwonej, marchewki i gruszki. Idealna do dań obiadowych.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 692
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 178
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1353
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 692
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 178
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1353
Składniki
Kapustę pokrój w paski, cebulę i paprykę w kostkę a marchewki i gruszkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Skrop sokiem z cytryny.
Jogurt wymieszaj z musztardą, dodaj do surówki, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj.
Odstaw na 15 minut żeby smaki się połączyły.