Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem papryki czerwonej, marchewki i gruszki. Idealna do dań obiadowych.
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2199
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 26350
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26954
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2199
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 26350
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26954
Składniki
Kapustę pokrój w paski, cebulę i paprykę w kostkę a marchewki i gruszkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Skrop sokiem z cytryny.
Jogurt wymieszaj z musztardą, dodaj do surówki, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj.
Odstaw na 15 minut żeby smaki się połączyły.