Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty kiszonej z dodatkiem marchewki, czerwonej papryki, pora, natki pietruszki oraz kminku lub czarnuszki.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 770
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22816
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15234
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4922
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45845
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 770
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22816
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15234
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4922
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45845
Składniki
1. Kapustę z marchewką kroimy drobno i przekładamy do miski. 2. Paprykę myjemy i kroimy w drobną kosteczkę lub słupki i dodajemy do kapusty. 3. Dodajemy pokrojonego drobno pora oraz natkę pietruszki. 4. Dodajemy kminek lub czarnuszkę. 5. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy do lodówki, aby smaki się przegryzły. 6. Opcjonalnie możemy dodać oliwę lub oliwę z oliwek. 7. Surówkę możemy spożywać bezpośrednio lub przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce, do późniejszego użycia.