Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest latem…gorąc i ten teges…takie tam…wtedy dania koniecznie muszą być lekkie, dodatki do nich przede wszystkim. Tak właśnie jest z surówką z pekinki. Lekka, smaczna i pożywna.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 140
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13319
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2627
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3780
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 140
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13319
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2627
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3780
Składniki
Ocet, oliwę i przyprawy dokładnie łączymy. Kapustę siekamy. Kukurydzę odcedzamy z zalewy. Paprykę kroimy w kostkę. Pomidor kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa przekładamy do większej miski, polewamy sosem i dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem lekko schładzamy. Wyciągając z lodówki, ponownie mieszamy.