Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest latem…gorąc i ten teges…takie tam…wtedy dania koniecznie muszą być lekkie, dodatki do nich przede wszystkim. Tak właśnie jest z surówką z pekinki. Lekka, smaczna i pożywna.
Ocet, oliwę i przyprawy dokładnie łączymy.
Kapustę siekamy.
Kukurydzę odcedzamy z zalewy.
Paprykę kroimy w kostkę.
Pomidor kroimy w kostkę.
Wszystkie warzywa przekładamy do większej miski, polewamy sosem i dokładnie łączymy.
Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Przed podaniem lekko schładzamy.
Wyciągając z lodówki, ponownie mieszamy.
Placki z kapusty pekińskiej z dodatkiem żółtego sera to fantastyczna, prosta...
Odsłon: 776
Bardzo smaczne bułki, upieczone z pszennej mąki, idealne do porannych śniadań...
Odsłon: 44
Moim zdaniem kasza jaglana jest bardzo niedoceniana jeśli chodzi o smak ale i...
Odsłon: 45
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 13088
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 5187
Jogurtowy obłoczek z pomarańczami to prawdziwy raj dla podniebienia. Lekki i...
Odsłon: 5036
Chleb tygrysi swoją nazwę zawdzięcza pięknym wzorom na chrupiącej skórce. Sam...
Odsłon: 12232
Bardzo smaczne bułki, upieczone z pszennej mąki, idealne do porannych śniadań...
Odsłon: 44
Moim zdaniem kasza jaglana jest bardzo niedoceniana jeśli chodzi o smak ale i...
Odsłon: 45
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 13088
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 5187
Jogurtowy obłoczek z pomarańczami to prawdziwy raj dla podniebienia. Lekki i...
Odsłon: 5036
Chleb tygrysi swoją nazwę zawdzięcza pięknym wzorom na chrupiącej skórce. Sam...
Odsłon: 12232
Składniki
Ocet, oliwę i przyprawy dokładnie łączymy. Kapustę siekamy. Kukurydzę odcedzamy z zalewy. Paprykę kroimy w kostkę. Pomidor kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa przekładamy do większej miski, polewamy sosem i dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem lekko schładzamy. Wyciągając z lodówki, ponownie mieszamy.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 212
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 232