Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest latem…gorąc i ten teges…takie tam…wtedy dania koniecznie muszą być lekkie, dodatki do nich przede wszystkim. Tak właśnie jest z surówką z pekinki. Lekka, smaczna i pożywna.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ocet, oliwę i przyprawy dokładnie łączymy. Kapustę siekamy. Kukurydzę odcedzamy z zalewy. Paprykę kroimy w kostkę. Pomidor kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa przekładamy do większej miski, polewamy sosem i dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem lekko schładzamy. Wyciągając z lodówki, ponownie mieszamy.