Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna surówka do obiadu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 930
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4162
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 930
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4162
Składniki
Kapustę myjemy, osuszamy i drobno szatkujemy, cebulę kroimy w drobną kostkę. Marchewkę i jabłko (jabłka nie obieramy ze skórki) ścieramy na tarce o grubych oczkach
W miseczce mieszamy jogurt naturalny, majonez i sok z cytryny. Dodajemy przygotowane warzywa i dokładnie wszystko mieszamy.
Doprawiamy według upodobań solą i pieprzem.