Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna surówka do obiadu.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 365
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 72
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 156
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 112
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 365
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 72
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 156
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 112
Składniki
Kapustę myjemy, osuszamy i drobno szatkujemy, cebulę kroimy w drobną kostkę. Marchewkę i jabłko (jabłka nie obieramy ze skórki) ścieramy na tarce o grubych oczkach
W miseczce mieszamy jogurt naturalny, majonez i sok z cytryny. Dodajemy przygotowane warzywa i dokładnie wszystko mieszamy.
Doprawiamy według upodobań solą i pieprzem.