Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka z kiszonej kapusty, która idealnie skomponuje się z świąteczną pieczenią lub smażoną rybą!
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 542
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 790
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 542
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 790
Składniki
Obrane jabłko i marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Odsączoną, wypłukaną kapustę siekamy.
Do kapusty dodajemy żurawinę oraz startą marchew i jabłko.
Do surówki wlewamy olej. Doprawiamy do smaku miodem oraz pieprzem. Dokładnie mieszamy.
Gotową surówkę schładzamy w lodówce. Smacznego.