Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka z kiszonej kapusty, która idealnie skomponuje się z świąteczną pieczenią lub smażoną rybą!
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1986
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1189
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 40
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 58
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 60
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 43
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1986
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1189
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 40
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 58
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 60
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 43
Składniki
Obrane jabłko i marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Odsączoną, wypłukaną kapustę siekamy.
Do kapusty dodajemy żurawinę oraz startą marchew i jabłko.
Do surówki wlewamy olej. Doprawiamy do smaku miodem oraz pieprzem. Dokładnie mieszamy.
Gotową surówkę schładzamy w lodówce. Smacznego.