Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantny, kwaśny dodatek do do różnych mięs ale również do ryb i drobiu
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 924
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 244
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 13849
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 2760
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 73
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 924
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 244
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 13849
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 2760
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 73
Składniki
Możesz zrobić w 2 wersjach: cienkie plastry - ja preferuję tą wersję lub krojone w kostkę... Żadna z form nie ma wpływu na smak a jedynie na "łatwość spożywania" :D
Ogorrki i cebulę pokrój na cienkie plastry lub w kostkę. Posól i odstaw na 5-10 min żeby puściły soki.
Odsącz przez sitko ogórki i cebulę. Dodaj szczyptę cukru, soli, świeżo mielony pierz, olej i wymieszaj. Smacznego !!!!! ps. naprawdę super efekt jeżeli użyjesz świeżo zmielonego pieprzu - może być grubo mielony