Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy jest coś lepszego, do smażonej ryby, niż dodatek surówki z kiszonej kapusty? Prawdę mówiąc dla mnie nie ma. To połączenie jest idealne. Ale, żeby w kuchni nie było nudno, warto czasami poeksperymentować i wymodzić coś innego. Jakiś czas temu w moje ręce wpadły kiszone zielone pomidory. Od razu mi przyszło na myśl, że zrobię dodatek do ryby w panierce. Wyszło bardzo smacznie, a ryba dzięki temu dodatkowi nabrała nowego, niepowtarzalnego smaku. Surówkę jak najbardziej polecam Arek Gie
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25384
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21294
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 127
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25384
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21294
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 127
Składniki
Pomidory kroimy tak, jak lubimy. Akurat ja lubię "ciosane" kawałki, żeby czuć produkt.
Cebulę i czosnek drobno siekamy, dodajemy do pomidorów razem z koperkiem i olejem.
Składniki łączymy, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.
Schładzamy przed podaniem.