Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka surówka z marchewką i gruszką z dodatkiem rodzynek, orzechów włoskich i natki pietruszki. Idealna do drugiego dnia.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Marchewki obierz, opłucz. Gruszki obierz. Gruszki i marchewki zetrzyj na tarce o grubych oczkach i skrop sokiem z cytryny.
Dodaj rodzynki, posiekane orzechy i pokrojoną natkę pietruszki. Następnie jogurt, musztardę wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Odstaw na 10 minut żeby smaku się połączyły, podawaj z ulubionymi dodatkami u mnie frytki i dorsz pieczony. Polecam.