Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka surówka z marchewką i gruszką z dodatkiem rodzynek, orzechów włoskich i natki pietruszki. Idealna do drugiego dnia.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10613
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6128
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12992
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10613
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6128
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12992
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4750
Składniki
Marchewki obierz, opłucz. Gruszki obierz. Gruszki i marchewki zetrzyj na tarce o grubych oczkach i skrop sokiem z cytryny.
Dodaj rodzynki, posiekane orzechy i pokrojoną natkę pietruszki. Następnie jogurt, musztardę wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Odstaw na 10 minut żeby smaku się połączyły, podawaj z ulubionymi dodatkami u mnie frytki i dorsz pieczony. Polecam.