Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka surówka z marchewką i gruszką z dodatkiem rodzynek, orzechów włoskich i natki pietruszki. Idealna do drugiego dnia.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 689
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 164
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1346
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 689
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 164
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1346
Składniki
Marchewki obierz, opłucz. Gruszki obierz. Gruszki i marchewki zetrzyj na tarce o grubych oczkach i skrop sokiem z cytryny.
Dodaj rodzynki, posiekane orzechy i pokrojoną natkę pietruszki. Następnie jogurt, musztardę wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Odstaw na 10 minut żeby smaku się połączyły, podawaj z ulubionymi dodatkami u mnie frytki i dorsz pieczony. Polecam.