Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znany i lubiany. Ale czasem zapomina się o tych najprostszych właśnie. Więc dla odświeżenia podaję jak to robię ja :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 745
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 745
Składniki
Marchew i jabłko obieram. Marchewki ścieram na tarce na małych oczkach, jabłko na dużych. Składniki mieszam, doprawiam świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny i fruktozą. Na chwilę odstawiam aby składniki się przegryzły a marchew i jabłko puściły nieco sok. Surówka powinna być nie za sucha. Smakuje za każdym razem a na dodatek bardzo zdrowa :)