Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się przygotowuje i jeszcze szybciej znika :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4102
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11236
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6462
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13461
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5233
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4102
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11236
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6462
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13461
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5233
Składniki
Kapustę podzieliłem na ćwiartki i poszatkowałem. Dodałem startą marchew i posiekany koperek , oprószyłem solą ,wszystko dokładnie wymieszałem. Do słoika wlałem oliwę ,dressing ryżowy oraz cukier. Słoik zakręciłem i połączyłem ze sobą wszystkie składniki dressingu (do momentu zupełnego rozpuszczenia się cukru). Zawartość słoika wlałem do surówki i wymieszałem. Przed podaniem schłodziłem w lodówce.