Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta uwielbiana przez większość, daje również wiele możliwości jej wykorzystania w kuchni. Surówki z nią można przygotować zatem również na wiele sposobów.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34035
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 466
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1874
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 26
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10248
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34035
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 466
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1874
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 26
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10248
Składniki
Kapustę poszatkowałem, oprószyłem solą, odstawiłem na 30 min. Przepłukałem i odsączyłem. Marchewki starłem na tarce o dużych oczkach. Posiekaną kapustę i starte marchewki przełożyłem do miski. Musztardę figową wymieszałem z musztardą dijon, oliwą, solą oraz pieprzem. Dodałem do surówki i dokładnie wymieszałem z posiekanym koperkiem. Odstawiłem do lodówki na godzinę, aby smaki się „przegryzły”.