Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta uwielbiana przez większość, daje również wiele możliwości jej wykorzystania w kuchni. Surówki z nią można przygotować zatem również na wiele sposobów.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2557
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 406
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2557
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 406
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Składniki
Kapustę poszatkowałem, oprószyłem solą, odstawiłem na 30 min. Przepłukałem i odsączyłem. Marchewki starłem na tarce o dużych oczkach. Posiekaną kapustę i starte marchewki przełożyłem do miski. Musztardę figową wymieszałem z musztardą dijon, oliwą, solą oraz pieprzem. Dodałem do surówki i dokładnie wymieszałem z posiekanym koperkiem. Odstawiłem do lodówki na godzinę, aby smaki się „przegryzły”.