Dodatki Przepis na:
5-6 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Buraki umyłem i owinąłem folią aluminiową. Wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C i piekłem 1,5 godziny. Buraki ostudziłem i starłem na tarce o grubych oczkach. Zioła posiekałem i dodałem do buraczków. Szalotki obrałem ,pokroiłem w krążki i zeszkliłem na patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oliwy. Wrzuciłem do buraczków ,dodałem miód ,4 łyżki oliwy z pestek winogron i doprawiłem do smaku solą ,pieprzem oraz octem jabłkowym.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 29 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Pasuje do wielu dań i jest pyszna!3 Kto głosował? | Odpowiedz

BEATA1978 24 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Apetycznie wygląda :-)2 Kto głosował? | Odpowiedz