Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336605
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3562
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422650
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2423
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336605
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3562
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422650
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2423
Składniki
Buraki umyłem i owinąłem folią aluminiową. Wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C i piekłem 1,5 godziny. Buraki ostudziłem i starłem na tarce o grubych oczkach. Zioła posiekałem i dodałem do buraczków. Szalotki obrałem ,pokroiłem w krążki i zeszkliłem na patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oliwy. Wrzuciłem do buraczków ,dodałem miód ,4 łyżki oliwy z pestek winogron i doprawiłem do smaku solą ,pieprzem oraz octem jabłkowym.