Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z pora, dyni, jabłek i kukurydzy jest bardzo łatwa i szybka do przygotowania. Pyszny dodatek do obiadu.
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 54
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 213
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 76
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 398
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 54
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 213
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 76
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 398
Składniki
Por umyć, pokroić w cienkie pół-krążki, wymieszać z odrobiną soli, gdy zmięknie, odcisnąć. Dynię obrać, usunąć miąższ z pestkami, zetrzeć na tarce o średnich oczkach.
Jabłka bez nasion i skórki zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny. Kukurydzę osączyć z zalewy.
Wszystkie składniki połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.