Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12831
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4580
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12831
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4580
Składniki
Por pokroić w półplasterki, marchewkę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach, wszystko razem wymieszać. Smacznego