Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z porem, czosnkiem, czerwoną cebulą i jabłkiem w sosie śmietanowym .
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 56
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 62
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 56
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 62
Składniki
Pory oczyść, umyj i pokrój w cienkie talarki, następnie przelej wrzątkiem na sicie, odciśnij. Czosnek obierz i drobno posiekaj. Cebule pokrój w drobne paski a jabłko zetrzyj na tarce.Wymieszaj .
Dodaj sok z cytryny, śmietanę i dopraw do smaku solą, cukrem i świeżo zmielonym pieprzem.