Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To, że seler naciowy jest bardzo zdrowy i powinniśmy go jeść zwłaszcza zimą nie muszę mówić, ale w połączeniu z jabłkiem i morelami tworzy pyszny dodatek do obiadu.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7845
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1017
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13602
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7845
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1017
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13602
Składniki
Seler pokroić w plasterki, jabłko ze skórką w kostkę, morele w kostkę.
Jogurt wymieszać z solą, pieprzem i cukrem.
Surówkę zalać jogurtem, wymieszać i pozostawić na ok 1 godz. aby składniki się "przegryzły". Ja surówkę podałam na liściach cykorii. Życzę smacznego :)