Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka, którą możemy przechowywać w słoiku nawet 3 tygodnie!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3741
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3741
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Składniki
Kapustę białą drobno szatkujemy i przekładamy do dużej miski. Marchewki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczka. Obie papryki kroimy w cienkie paski, a cebulę drobno siekamy. Wszystkie warzywa przekładamy warzywa do miski z kapustą i mieszamy.
Do garnka wlewamy olej, wsypujemy sól i cukier, dodajemy ocet oraz musztardę. Seler obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach i wrzucamy do garnka z sosem. Całość zagotowujemy i odstawiamy do ostygnięcia.
Przygotowaną surówkę przekładamy do słoików i do każdego wlewamy ostudzony sos. Zakręcamy słoiki i wstawiamy do lodówki. Surówkę możemy przechowywać w lodówce do 3 tygodni.