Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka, którą możemy przechowywać w słoiku nawet 3 tygodnie!
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1569
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101676
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6137
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1569
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101676
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6137
Składniki
Kapustę białą drobno szatkujemy i przekładamy do dużej miski. Marchewki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczka. Obie papryki kroimy w cienkie paski, a cebulę drobno siekamy. Wszystkie warzywa przekładamy warzywa do miski z kapustą i mieszamy.
Do garnka wlewamy olej, wsypujemy sól i cukier, dodajemy ocet oraz musztardę. Seler obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach i wrzucamy do garnka z sosem. Całość zagotowujemy i odstawiamy do ostygnięcia.
Przygotowaną surówkę przekładamy do słoików i do każdego wlewamy ostudzony sos. Zakręcamy słoiki i wstawiamy do lodówki. Surówkę możemy przechowywać w lodówce do 3 tygodni.