Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka ze smażonej kiszonej kapusty z dodatkiem miodu. Idealna do kotleta schabowego lub drobiowego, smażona na patelni na której smażyły się kotlety gotowa w kilka minut .
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Kapustę odciśnij i pokrój drobno. Marchewkę obierz zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Na patelnię na której smażyły się kotlety dodaj łyżkę oleju i miód, następnie cebulę i smaż około 5 minut, po tym czasie dodajemy kapustę i marchewkę, dopraw pieprzem i sokiem z cytryny. Smaż około 3 minuty. Na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj. Podawaj z ziemniakami, kotletem schabowym lub drobiowym. Smacznego.