Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka ze smażonej kiszonej kapusty z dodatkiem miodu. Idealna do kotleta schabowego lub drobiowego, smażona na patelni na której smażyły się kotlety gotowa w kilka minut .
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 131
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 131
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Kapustę odciśnij i pokrój drobno. Marchewkę obierz zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Na patelnię na której smażyły się kotlety dodaj łyżkę oleju i miód, następnie cebulę i smaż około 5 minut, po tym czasie dodajemy kapustę i marchewkę, dopraw pieprzem i sokiem z cytryny. Smaż około 3 minuty. Na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj. Podawaj z ziemniakami, kotletem schabowym lub drobiowym. Smacznego.