Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Suszone prawdziwki są idealne do sosów, bigosu a także na zupę grzybową. Polecam :)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 213
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2658
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 231
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 238
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 213
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2658
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 231
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 238
Składniki
Oczyszczone prawdziwki kroimy w grubsze centymetrowe plastry, nawlekamy na nić robiąc sznurki o pewnej długości. Nawleczone prawdziwki na nić wieszamy, najlepiej przy kaloryferze lub okapie kuchennym i suszymy. Wysuszone grzybki powinniśmy przechowywać w płóciennym woreczku. Przed użyciem suszone grzybki moczymy w wodzie. Udanego suszenia!!!