Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokrojone w kawałki zdrowe, jędrne prawdziwki nawleczone na nitce, suszone w piekarniku.
nóż, nić,
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38526
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 396
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38526
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 396
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Smacznego !!!
Grzyby kroimy w kawałki.
Nawlekamy na nić i umieszczamy je w piekarniku tak żeby nawleczone grzyby znajdowały się po środku piekarnika. Włączamy 80 stopni Celsjusza z termo obiegiem i suszymy przy lekko uchylonej klapie przez 3-4 godziny. Na drugi dzień powtarzamy proces suszenia.