Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokrojone w kawałki zdrowe, jędrne prawdziwki nawleczone na nitce, suszone w piekarniku.
nóż, nić,
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2547
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2547
Składniki
Smacznego !!!
Grzyby kroimy w kawałki.
Nawlekamy na nić i umieszczamy je w piekarniku tak żeby nawleczone grzyby znajdowały się po środku piekarnika. Włączamy 80 stopni Celsjusza z termo obiegiem i suszymy przy lekko uchylonej klapie przez 3-4 godziny. Na drugi dzień powtarzamy proces suszenia.