Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokrojone w kawałki zdrowe, jędrne prawdziwki nawleczone na nitce, suszone w piekarniku.
nóż, nić,
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15986
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6435
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15986
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6435
Składniki
Smacznego !!!
Grzyby kroimy w kawałki.
Nawlekamy na nić i umieszczamy je w piekarniku tak żeby nawleczone grzyby znajdowały się po środku piekarnika. Włączamy 80 stopni Celsjusza z termo obiegiem i suszymy przy lekko uchylonej klapie przez 3-4 godziny. Na drugi dzień powtarzamy proces suszenia.