Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie zaczął się sezon na szparagi. Dziś do obiadu będą szparagi gotowane polane masełkiem i bułką tartą.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 326
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3279
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 326
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3279
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
1. Szparagi obieram od dołu do główki
2. Kroję na pól. Do obiadu wykorzystam górną połowę. 3. Dolną połowę kroje na kawałki (będą na zupę)
4. Wkładam do garnka z wodą. Dodaję lubczyk, sól, cukier. 5. Gotuje 15-20 min.
6. Na patelni rozpuszczam masło i dodaję bułkę tartą (zapraszam do mojego przepisu na bułkę tartą). Lekko przesmażam.
7. Szparagi wykładam na półmisek i polewam masłem z bułką tartą.