Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię ten szpinak z ziemniakami i jajkiem. A Wy z czym go zjecie?
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 313
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 321
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 471
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 313
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 321
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 471
Składniki
Mąkę uprażyć na suchej patelni na kremowy kolor, pilnując aby się nie przypaliła.
Uprażoną mąkę przesypać do innego naczynia i pozostawić do wystudzenia.
Olej rozgrzać w rondlu, dodać szpinak oraz około pół łyżeczki soli i podgrzewać powoli aż do rozpuszczenia lodu.
Czosnek przecisnąć przez praskę lub drobno posiekać i dodać do szpinaku.
Całość dusić przez kilka minut.
Mąkę przesiać przez sitko, dodać do szpinaku i całość dokładnie wymieszać.