Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkąd zaczęłam przyrządzać szpinak z mozzarellą moje dziecko wprost go ubóstwia. I dobrze bo szpinak to prawdziwa bomba witaminowa i żelazowa a do tego jest niskokaloryczny. Przepis powstał w sezonie zimowym, więc wykorzystałam szpinak mrożony, ale w sezonie letnim najlepiej przyrządzać ze świeżego.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14341
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14341
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Składniki
Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oliwy, dodajemy szpinak, dolewamy 150 ml wody i smażymy ok. 12 minut. Pod koniec smażenia doprawiamy solą, pieprzem, dodajemy posiekany czosnek i drobno pokrojoną mozzarellę. Chwilę razem dusimy - do połączenia wszystkich składników.