Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkąd zaczęłam przyrządzać szpinak z mozzarellą moje dziecko wprost go ubóstwia. I dobrze bo szpinak to prawdziwa bomba witaminowa i żelazowa a do tego jest niskokaloryczny. Przepis powstał w sezonie zimowym, więc wykorzystałam szpinak mrożony, ale w sezonie letnim najlepiej przyrządzać ze świeżego.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33514
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 115
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33514
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 115
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 237
Składniki
Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oliwy, dodajemy szpinak, dolewamy 150 ml wody i smażymy ok. 12 minut. Pod koniec smażenia doprawiamy solą, pieprzem, dodajemy posiekany czosnek i drobno pokrojoną mozzarellę. Chwilę razem dusimy - do połączenia wszystkich składników.