Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkąd zaczęłam przyrządzać szpinak z mozzarellą moje dziecko wprost go ubóstwia. I dobrze bo szpinak to prawdziwa bomba witaminowa i żelazowa a do tego jest niskokaloryczny. Przepis powstał w sezonie zimowym, więc wykorzystałam szpinak mrożony, ale w sezonie letnim najlepiej przyrządzać ze świeżego.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67897
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1940
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67897
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1940
Składniki
Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oliwy, dodajemy szpinak, dolewamy 150 ml wody i smażymy ok. 12 minut. Pod koniec smażenia doprawiamy solą, pieprzem, dodajemy posiekany czosnek i drobno pokrojoną mozzarellę. Chwilę razem dusimy - do połączenia wszystkich składników.