Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak z pomidorkami jako dodatek do mięs i ziemniaków, duże właściwości prozdrowotne , warto wypróbować.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 20
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 20
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 202
Składniki
Czosnek zetrzeć na tarce. Szpinak dusić pod przykryciem w niewielkiej ilości wody, kiedy się skurczy dodać masło i czosnek, sól i pieprz do smaku, gotować aż woda odparuje mieszając co jakiś czas żeby się nie przypalił. Pod koniec gotowania można dodać pomidorki koktajlowe i dusić ok. 3 minuty żeby były ciepłe.