Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak z pomidorkami jako dodatek do mięs i ziemniaków, duże właściwości prozdrowotne , warto wypróbować.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Czosnek zetrzeć na tarce. Szpinak dusić pod przykryciem w niewielkiej ilości wody, kiedy się skurczy dodać masło i czosnek, sól i pieprz do smaku, gotować aż woda odparuje mieszając co jakiś czas żeby się nie przypalił. Pod koniec gotowania można dodać pomidorki koktajlowe i dusić ok. 3 minuty żeby były ciepłe.