Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak z pomidorkami jako dodatek do mięs i ziemniaków, duże właściwości prozdrowotne , warto wypróbować.
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 22
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 81
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 42
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 571
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 763
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8655
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 22
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 81
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 42
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 571
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 763
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8655
Składniki
Czosnek zetrzeć na tarce. Szpinak dusić pod przykryciem w niewielkiej ilości wody, kiedy się skurczy dodać masło i czosnek, sól i pieprz do smaku, gotować aż woda odparuje mieszając co jakiś czas żeby się nie przypalił. Pod koniec gotowania można dodać pomidorki koktajlowe i dusić ok. 3 minuty żeby były ciepłe.