Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki dodatek do wielu potraw i jako oddzielna samodzielna przekąska.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Pomidory możecie sparzyć i obrać ze skórki, ja częściowo obieram nożem z ząbkowanym ostrzem. Kroimy je w kostkę i pozbywamy się nadmiaru pestek. Cebule i czosnek drobno siekamy. Wszystko przekładamy do miski, posypujemy natką pietruszki, doprawiamy resztą składników. Lekko mieszamy.