Do góry

Dodatki Przepis na:

Tradycyjna kapusta z grzybami

Tradycyjna kapusta z grzybami

Autor:

Przepisów i artykułów: 296 Ocena: 4388

Dodano:

Odsłon: 1251

Nie ma chyba nikogo kto nie znałby tego przepisu :)

Składniki

  • Kapusta kiszona 1 kg
  • Pieczarki 1/2 kg
  • Masło 120 g
  • Sól
  • Pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pieczarki umyć i wysuszyć, pokroić na kawałki.

  2. W garnku rozpuścić masło i dodać pieczarki, chwilę podsmażyć.

  3. Następnie dodać kapustę kiszoną i gotować całość ok. 1 godziny.
    Doprawić sola i pieprzem.

  4. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń