Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma chyba nikogo kto nie znałby tego przepisu :)
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3592
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 839
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34179
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 539
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3592
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 839
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34179
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 539
Składniki
Pieczarki umyć i wysuszyć, pokroić na kawałki.
W garnku rozpuścić masło i dodać pieczarki, chwilę podsmażyć.
Następnie dodać kapustę kiszoną i gotować całość ok. 1 godziny. Doprawić sola i pieprzem.
Smacznego :)