Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma chyba nikogo kto nie znałby tego przepisu :)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 446
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 96
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 174
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 130
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 446
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 96
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 174
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 130
Składniki
Pieczarki umyć i wysuszyć, pokroić na kawałki.
W garnku rozpuścić masło i dodać pieczarki, chwilę podsmażyć.
Następnie dodać kapustę kiszoną i gotować całość ok. 1 godziny. Doprawić sola i pieprzem.
Smacznego :)