Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rzodkiewki powoli się kończy, więc warto wykorzystać je na coś prostego i pysznego :)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1084
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1084
Składniki
Ser pognieść widelcem. Rzodkiewkę potrzeć na tarce o grubych oczkach (jarzynówce), dodać do sera wraz z jogurtem. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Jeśli chcecie, dodajcie też posiekany szczypiorek. Można zjeść samo albo z chlebem :)