Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis, który wykorzystywała moja prababcia. Mięta rosła w jej ogródku i dodawała ją do białego sera ze śmietaną. Zmodyfikowałam nieco ten przepis, dodając truskawki. Twarożek świetnie się sprawdza jako nadzienie do naleśników.
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 9
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 90
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 109
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 122
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 9
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 90
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 109
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 122
Składniki
Liście mięty posiekać, truskawki pokroić na kawałki. Ser utrzeć ze śmietaną bądź jogurtem. Dodać miętę i cukier puder, wymieszać. Na końcu wrzucić pokrojone truskawki. Całość delikatnie przemieszać.
Smacznego.