Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem to najprostszy dodatek do kanapek, proste i bardzo szybkie w przygotowaniu smarowidło do kanapek. Taki twarożek można robić na wiele sposobów dodając to niego swoje ulubione składniki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do miski przekładamy twaróg a następnie rozgniatamy go widelcem. Do twarogu dodajemy śmietanę i wszystko starannie razem łączymy.
Umyte rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach. Opłukany i osuszony szczypiorek drobno siekamy. Do miski z twarogiem i śmietaną wrzucamy starte rzodkiewki i szczypiorek, wszystko doprawiamy do smaku czarnym pieprzem oraz solą i dokładnie mieszamy. Tak przygotowany twarożek podajemy z pieczywem.