Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos ze świeżego jogurtu z czosnkiem i ziołami. Idealny do mięs z grilla.
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 224
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 82
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 224
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 82
Składniki
Ogórka należy obrać ze skóry, zetrzeć na grubej tarce i posolić. Całość odstawić na kilka minut, gdy woda z ogórka już wyjdzie należy ją odcedzić. Czosnek i koper drobno posiekać.
Wszystkie składniki należy razem połączyć. Do ogórka dodać czosnek i koper, a następnie jogurt, sól i pieprz do smaku. Gotowe !!!