Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny pomysł na przekąskę: tania, efektowna i smaczna:) Doskonały element zimnego bufety:)
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1112
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113484
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1541
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1112
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113484
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1541
Składniki
Marchew, pietruszkę i seler obieramy, gotujemy do miękkości, odcedzamy i studzimy. Następnie każde warzywo osobno kroimy w małą kostkę. Kukurydzę, groszek i paprykę odsączamy. Paprykę również kroimy w kostkę. Kostkę bulionową rozpuszczamy w wrzątku /ilość zgodna z przepisem na opakowaniu/, zagotowujemy i dodajemy żelatynę. Odstawiamy do przestygnięcia. Na dnie kubeczków układamy kilka większych kawałów warzyw, następnie układamy warstwami przygotowane warzywa i zalewamy bulionem z żelatyną. Odstawiamy do lodówki do stężenia.