Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny pomysł na przekąskę: tania, efektowna i smaczna:) Doskonały element zimnego bufety:)
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 373
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 814
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3448
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 173
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 373
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 814
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3448
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 173
Składniki
Marchew, pietruszkę i seler obieramy, gotujemy do miękkości, odcedzamy i studzimy. Następnie każde warzywo osobno kroimy w małą kostkę. Kukurydzę, groszek i paprykę odsączamy. Paprykę również kroimy w kostkę. Kostkę bulionową rozpuszczamy w wrzątku /ilość zgodna z przepisem na opakowaniu/, zagotowujemy i dodajemy żelatynę. Odstawiamy do przestygnięcia. Na dnie kubeczków układamy kilka większych kawałów warzyw, następnie układamy warstwami przygotowane warzywa i zalewamy bulionem z żelatyną. Odstawiamy do lodówki do stężenia.