Do góry

Dodatki Przepis na:

Wegański majonez z awokado i mango

Wegański majonez z awokado i mango

Autor:

Przepisów i artykułów: 98 Ocena: 5228

Dodano:

Odsłon: 4920

Pyszny, bardzo zdrowy i super prosty w przygotowaniu majonez wegański
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Awokado należy obrać i wyciągnąć z niego pestkę. Mango obieramy i kroimy. Do blendera wrzucamy awokado i trochę mango (na filmie pokazuje ile - ciężko to określić). Dodajemy trochę soku z cytryny, sól, pieprz i kilka łyżek oleju - mniej więcej 5-6. Wszystko blendujemy do momentu aż uzyskamy gładki majonez.

  2. Proponuję wszystko spróbować po zmiksowania i sprawdzić czy nie trzeba doprawić. Zachęcam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak zrobić taki majonez. Życzę smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń