Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bardzo zdrowy i super prosty w przygotowaniu majonez wegański
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4612
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 882
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8331
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13158
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 472
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 147
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4612
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 882
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8331
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13158
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 472
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 147
Składniki
Awokado należy obrać i wyciągnąć z niego pestkę. Mango obieramy i kroimy. Do blendera wrzucamy awokado i trochę mango (na filmie pokazuje ile - ciężko to określić). Dodajemy trochę soku z cytryny, sól, pieprz i kilka łyżek oleju - mniej więcej 5-6. Wszystko blendujemy do momentu aż uzyskamy gładki majonez.
Proponuję wszystko spróbować po zmiksowania i sprawdzić czy nie trzeba doprawić. Zachęcam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak zrobić taki majonez. Życzę smacznego!