Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i lżejsza wersja parmezanu. Można używać go do wszystkich wytrawnych potraw i zup. Doskonale sprawdza się w pizzy. Można z niego przygotowywać pesto i posypywać potrawy z makaronu, ryżu i kasz.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1137
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2216
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4258
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1137
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2216
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4258
Składniki
Wszystkie składniki mielimy w młynku do kawy na proszek. z lekkim poślizgiem, żeby nie był suchy.