Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i lżejsza wersja parmezanu. Można używać go do wszystkich wytrawnych potraw i zup. Doskonale sprawdza się w pizzy. Można z niego przygotowywać pesto i posypywać potrawy z makaronu, ryżu i kasz.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3538
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1070
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 175
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3538
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1070
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 175
Składniki
Wszystkie składniki mielimy w młynku do kawy na proszek. z lekkim poślizgiem, żeby nie był suchy.