Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna i lżejsza wersja parmezanu. Można używać go do wszystkich wytrawnych potraw i zup. Doskonale sprawdza się w pizzy. Można z niego przygotowywać pesto i posypywać potrawy z makaronu, ryżu i kasz.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4675
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12655
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7164
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4675
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12655
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7164
Składniki
Wszystkie składniki mielimy w młynku do kawy na proszek. z lekkim poślizgiem, żeby nie był suchy.