Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa pasta do pieczywa urozmaicona wiosenną rzodkiewką i szczypiorkiem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3105
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3105
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Miąższ awokado rozgniatamy za pomocą widelca, Skrapiamy sokiem z limonki
Jajka na twardo również rozgniatamy przy pomocy widelca
Do jajek i awokado dodajemy przeciśnięty czosnek, sól oraz pieprz
Na koniec do pasty dodajemy 2 łyżki posiekanego szczypiorku i drobniutko pokrojoną rzodkiewkę. Mieszamy
Podajemy z ulubionym pieczywem