Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa pasta do pieczywa urozmaicona wiosenną rzodkiewką i szczypiorkiem.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 237
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 114
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 607
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 237
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 114
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 607
Składniki
Miąższ awokado rozgniatamy za pomocą widelca, Skrapiamy sokiem z limonki
Jajka na twardo również rozgniatamy przy pomocy widelca
Do jajek i awokado dodajemy przeciśnięty czosnek, sól oraz pieprz
Na koniec do pasty dodajemy 2 łyżki posiekanego szczypiorku i drobniutko pokrojoną rzodkiewkę. Mieszamy
Podajemy z ulubionym pieczywem