Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łagodny sos jogurtowo-majonezowy z wiosennymi dodatkami: rzodkiewką, szczypiorkiem, ogórkiem, koperkiem i czerwoną papryką. Pyszny dodatek do kanapek, wędlin lub gotowanych jajek.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2401
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1534
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 555
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3681
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1430
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2401
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1534
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 555
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3681
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1430
Składniki
Rzodkiewki i ogórka dokładnie myjemy a następnie kroimy w małą kosteczkę. Paprykę czerwoną również kroimy w drobną kostkę. Do warzyw dodajemy drobno posiekany szczypiorek i koperek, majonez oraz jogurt grecki. Całość doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Sos jest gotowy do podania od razu po przygotowaniu ale możemy go odstawić na 30 min. by smaki się przegryzły.