Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łagodny sos jogurtowo-majonezowy z wiosennymi dodatkami: rzodkiewką, szczypiorkiem, ogórkiem, koperkiem i czerwoną papryką. Pyszny dodatek do kanapek, wędlin lub gotowanych jajek.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 757
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1567
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6084
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8925
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 757
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1567
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6084
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8925
Składniki
Rzodkiewki i ogórka dokładnie myjemy a następnie kroimy w małą kosteczkę. Paprykę czerwoną również kroimy w drobną kostkę. Do warzyw dodajemy drobno posiekany szczypiorek i koperek, majonez oraz jogurt grecki. Całość doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Sos jest gotowy do podania od razu po przygotowaniu ale możemy go odstawić na 30 min. by smaki się przegryzły.