Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łagodny sos jogurtowo-majonezowy z wiosennymi dodatkami: rzodkiewką, szczypiorkiem, ogórkiem, koperkiem i czerwoną papryką. Pyszny dodatek do kanapek, wędlin lub gotowanych jajek.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 224
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 953
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 224
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 953
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4043
Składniki
Rzodkiewki i ogórka dokładnie myjemy a następnie kroimy w małą kosteczkę. Paprykę czerwoną również kroimy w drobną kostkę. Do warzyw dodajemy drobno posiekany szczypiorek i koperek, majonez oraz jogurt grecki. Całość doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Sos jest gotowy do podania od razu po przygotowaniu ale możemy go odstawić na 30 min. by smaki się przegryzły.