Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łagodny sos jogurtowo-majonezowy z wiosennymi dodatkami: rzodkiewką, szczypiorkiem, ogórkiem, koperkiem i czerwoną papryką. Pyszny dodatek do kanapek, wędlin lub gotowanych jajek.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22127
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 141
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 414
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 134
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22127
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 141
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 414
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 134
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Składniki
Rzodkiewki i ogórka dokładnie myjemy a następnie kroimy w małą kosteczkę. Paprykę czerwoną również kroimy w drobną kostkę. Do warzyw dodajemy drobno posiekany szczypiorek i koperek, majonez oraz jogurt grecki. Całość doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Sos jest gotowy do podania od razu po przygotowaniu ale możemy go odstawić na 30 min. by smaki się przegryzły.