Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta za pasem, więc najwyższa pora zrobić zakwas. Jest to prosty sprawdzony przepis mojej mamy.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5407
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34509
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2154
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113820
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5407
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34509
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2154
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113820
Składniki
Do wyparzonego słoja wlać wodę i dodać wszystkie składniki. Wymieszać łyżką. Przykryć gazą i pozostawić w ciepłym miejscu.
Czynność powtarzać przez 4 dni.
Po ukiszeniu wyjąć przyprawy i przelać do czystego słoja. Przechowywać w lodówce nawet do 3 tygodni. ( nie zakręcać pokrywką tylko gazą owiniętą gumką).