Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na pyszna zalewę octową, którą przygotowałam do filetów śledziowych. Zalewa delikatnie słodka i lekko kwaśna, taka lubię najbardziej a śledzi opiekane z tej zalewy wychodzą pyszne. Polecam
garnek, nóż,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10698
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13053
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4800
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10698
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13053
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4800
Składniki
Wodę gotujemy z przyprawami i pokrojoną w półplasterki lub w piórka cebulą, gotujemy około 15 minut, na koniec dodajemy ocet chwilę jeszcze gotujemy i zdejmujemy z ognia. Studzimy i zalewa gotowa.
Zalewa gotowa.