Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne ziemniaki mogą ciekawym wzbogaceniem naszych codziennych posiłków. Można serwować je na ciepło lub zimno, z potrawami mięsnymi i jarzynami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 351
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4459
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3685
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31977
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 351
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4459
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3685
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31977
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać wystudzone i pokrojone ziemniaki. Całość wymieszać z przyprawami i drobno posiekanym czosnkiem. Podsmażyć chwilę na patelni, ciągle mieszając.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem i przełożyć ziemniaki. Zapiekać w piekarniku w 180stopniach około 20minut