Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecamy tylko wtedy, gdy pieczecie do obiadu mięso. Wtedy robicie dwie pieczenie na jednym ogniu ;) Dzięki temu zaoszczędzicie czas i energię na robienie osobnego dodatku do dania głównego. W tym czasie możecie przygotować np. surówkę.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3614
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3782
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 640
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3614
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3782
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 640
Składniki
Ryż płuczemy, zalewamy bulionem, dodajemy suszone jarzyny, mieszamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Zapiekamy około 30 min. Co jakiś czas możemy przemieszać.