Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne włoskie pesto powstaje z bazylii. W tym przepisie zastąpiliśmy ten składnik zieloną natką pietruszki w wyniku czego otrzymaliśmy niezwykle aromatyczny sos, który idealnie pasuje do makaronu oraz chrupiących grzanek. Polecamy wypróbować ten przepis!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Do blendera przekładamy natkę pietruszki, orzechy, czosnek, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz. Składniki miksujemy przez około 2-3 minuty do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowe pesto podajemy z makaronem lub chrupiącym pieczywem. Smacznego!