Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne włoskie pesto powstaje z bazylii. W tym przepisie zastąpiliśmy ten składnik zieloną natką pietruszki w wyniku czego otrzymaliśmy niezwykle aromatyczny sos, który idealnie pasuje do makaronu oraz chrupiących grzanek. Polecamy wypróbować ten przepis!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Składniki
Do blendera przekładamy natkę pietruszki, orzechy, czosnek, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz. Składniki miksujemy przez około 2-3 minuty do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowe pesto podajemy z makaronem lub chrupiącym pieczywem. Smacznego!