Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne włoskie pesto powstaje z bazylii. W tym przepisie zastąpiliśmy ten składnik zieloną natką pietruszki w wyniku czego otrzymaliśmy niezwykle aromatyczny sos, który idealnie pasuje do makaronu oraz chrupiących grzanek. Polecamy wypróbować ten przepis!
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2352
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4294
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74348
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2352
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4294
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74348
Składniki
Do blendera przekładamy natkę pietruszki, orzechy, czosnek, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz. Składniki miksujemy przez około 2-3 minuty do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowe pesto podajemy z makaronem lub chrupiącym pieczywem. Smacznego!