Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne włoskie pesto powstaje z bazylii. W tym przepisie zastąpiliśmy ten składnik zieloną natką pietruszki w wyniku czego otrzymaliśmy niezwykle aromatyczny sos, który idealnie pasuje do makaronu oraz chrupiących grzanek. Polecamy wypróbować ten przepis!
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 28
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 122
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 72
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 294
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 79
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 28
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 122
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 72
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 294
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 79
Składniki
Do blendera przekładamy natkę pietruszki, orzechy, czosnek, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz. Składniki miksujemy przez około 2-3 minuty do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowe pesto podajemy z makaronem lub chrupiącym pieczywem. Smacznego!