Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w przygotowaniu, w sam raz na niedzielny obiad :)
Ziemniaki obieramy, płuczemy i kroimy w grubszą kostkę, cebulę w plastry. Posypujemy obficie mieszanką warzywną, solimy i pieprzymy do smaku.
Ziemniaki wkładamy do foliowego rękawa i pieczemy jako samodzielne danie lub wraz z dowolnym mięsem.
Ekspresowy obiad z ziemniaków, które zostały nam z poprzedniego dnia. Zapras...
Odsłon: 11908
Awokado jest bogatym źródłem wielu witamin i mikroelementów oraz działa przec...
Odsłon: 1316
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 334
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 334
Składniki
Ziemniaki obieramy, płuczemy i kroimy w grubszą kostkę, cebulę w plastry. Posypujemy obficie mieszanką warzywną, solimy i pieprzymy do smaku. Ziemniaki wkładamy do foliowego rękawa i pieczemy jako samodzielne danie lub wraz z dowolnym mięsem.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Mielonka turystyczna.
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Mielonka turystyczna.
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka turystyczna, prosta w zrobieniu, idealna do...
Odsłon: 1807
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 544