Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam faszerowane ziemniaki z warzywami, znakomity dodatek do mięsa, zamiast zwykłych gotowanych, nie tylko wyglądają dekoracyjnie, smakują rewelacyjnie.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232112
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232112
Składniki
1. Ziemniaki gotujemy w mundurkach.
2. Po ugotowaniu obieramy i kroimy na połowę. 3. W każdej połówce robimy nożem otwór tak żeby powstała nam łódeczka. 4. Łódeczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i solimy.
5. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na rozgrzanym oleju.
6. Boczek kroimy w kostkę i dokładamy do cebuli.
7. Brokuły dzielimy na mniejsze różyczki i również dodajemy do cebuli, doprawiamy solą oraz pieprzem.
8. Gdy farsz jest już dobry napełniamy nim łódeczki.
9. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy na wierzch.
10. Ziemniaki zapiekamy 20 minut w 180 ˚ C. 11. Smacznego.