Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ziemniaczki do obiadu. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w grubą kostkę, zalać wodą i gotować przez 10 minut. Następnie odcedzić, zalać piwem. Cebulę obrać, posiekać i usmażyć na tłuszczu, dodać do ziemniaków i udusić do miękkości z dodatkiem przypraw do smaku. Wyłożyć na talerz, posypać posiekanym szczypiorkiem i podawać szczególnie z drobiem lub rybą.